هسته مرکزی شرکت نساجی کاشمر مدرس در سال ۱۳۶۷ بنیانگذاری گردید. در این سال یک مجموعه تعاونی با همت امنا و کسبه و معتمدین منطقه تشکیل و برنامهریزی جهت ورود به فعالیت اقتصادی در زمینه ریسندگی با توجه به وجود مزارع پنبه در کاشمر بعمل آمد.
در سال ۱۳۶۹ شرکت نساجی کاشمر مدرس به ثبت رسید و پس از اعلان عمومی ۵۲۰۰ نفر سهامدار در این شرکت سرمایهگذاری نمودند. و در سال ۱۳۷۷ پروانه تولید نخ از پنبه با ظرفیت سالانه ۲۰۰۰ تن نخ پنبهای و مخلوط با الیاف به بهرهبرداری رسید.
این کارخانه در زمینی به مساحت ۱۳ هکتار در شهرک صنعتی بردسکن از توابع استان خراسان رضوی راهاندازی شد. در سال ۱۳۸۱ با اجرای فاز اول طرح توسعه مجموعه مساحت سالنهای تولید تا میزان ۱۳۰۰۰ مترمربع افزایش یافت و ظرفیت تولید به ۳۰۰۰ تن در سال رسید.
در سال ۱۳۸۴ پس از تولید آزمایشی، نخهای ضخیم مورد استفاده در پارچههای برزنت و جین تولید و مورد استقبال مشتریان قرار گرفت. با عنایت به توسعه مذکور ظرفیت تولید مجموعه به ۴۰۰۰ تن در سال ۱۳۸۷ افزایش یافت.
فاز دوم کارخانه ریسدگی نساجی کاشمر مدرس در سالن تولیدی به مساحت ۱۲۰۰۰ مترمربع در سال ۱۳۹۰ در دستور کار قرار گرفت. با توجه به فن اوریهای پشرفته صنعت نساجی در دنیا، جدیدترین و به روزترین دستگاهها جهت فاز دوم انتخاب گردید به گونهای که امکان تولید طیف گستردهای از محصولات (از کمترین قطر تا بیشترین قطر) بوجود آید. با راهاندازی فاز دوم کارخانه که سرمایهای بالغ بر ۳۰ میلیون یورو را در برگرفته است، میزان تولید سالیانه کارخانه ۶۰۰۰ تن افزایش یافته و به مرز ۱۰۰۰۰ تن در سال خواهد رسید.
در حال حاضر تعداد ۱۲۰ نفر در بخشهای تولیدی، اداری، فنی، ایمنی و بهداشت و آشپزخانه در فاز اول کارخانه مشغول به کارند.
تولید روزانه فاز اول کارخانه میزان ۱۰ تن بوده که با توجه به ساعات و روزهای کاری تعریف شده ظرفیت تولید سالیانه ۳۳۵۰ تن در فاز اول است که جهت تولید سالانه ۳۳۵۰ تن نخ در فاز اول، میزان ۴۰۰۰ تن پنبه در سال به عنوان مواد اولیه مورد نیاز میباشد.
در فاز دوم کارخانه ماشینآلات مورد نیاز از آخرین مدل ماشینهای ریسندگی شرکتهای Rieter وSchlafhorst خریداری شده است.
این شرکت تنها دارنده نشان مرغوبیت کیفی کالا از شرکت بینالمللی Rieter بوده و با ارائه محصولات فاز دو از واردات نخهای لاکرا و نخهای مربوط به پارچههای بسیار لطیف جلوگیری خواهد شد.
بر اساس توان ایجاد شده ظرفیت تولید نخ در این فاز روزانه ۱۵ تن است که در ظرفیت سالانه به ۵۹۰۵ تن خواهد رسید.
تعداد نیروی کار مورد نیاز نیز برای فاز دوم کارخانه تعداد ۲۵۶ نفر تعیین گردیده است.